Meeting point

Till Köpcenter Rewells torg har öppnat en ny mötespunkt, Meeting Point och i samband med detta har torget fått ett nytt namn Viljon aukio – Viljos torg – Viljo’s square. En minut på Meeting point kan också överraska! Skanning av koden är en inträdesbiljett till Rewells kontinuerliga tävlingar, lotterier och erbjudanden.

Meeting points uppgift är att fungera som en mötespunkt att lätt stämma träff med vänner och bekanta. Rewell och Viljos torgs läge, som är i mitten av Vasa stad, kändes som ett naturligt ställe för en mötesplats.

Rewell torget har fått namnet efter arkitekten Viljo Revell som planerat Vasas Centrumkvarter. Med nya namnet ville vi ge vårt fina torg ett värdigt namn och med detta samtidigt hedra Viljo Revells kulturarv.

Under Meeting point finns det tejpat golv. Tejpningen är märkt med alla gatunamn som finns runtom köpcentret. Gatunamnen kan man kolla in medan man väntar på sin vän ”under Rewell klockan”.

Ansvariga för Meeting point planeringen är reklambyrån Morgan Digital och i planeringen har det tagits i beaktande Rewells nya visuella look som lanserades hösten 2020.

Under Meeting point finns det en QR-kod som man kan skanna för att delta i Rewells nya marknadsföringsjippo, var man delar ut häftiga priser nu som då.