Tjänster för besökare

Köpcenter Rewells info:

Studio Ticket
Rewell 2.våning
tel. +358 (0)6 317 6514 / +358 (0)50 325 5995

Vid info punkten kan du även:
– Hämta en gratis ansiktsmask till shoppingrundan
– Fråga efter hittegods
– Låna en rullstol genom att uppvisa identitetsbevis

Inva-WC

Hinderfritt WC utrymme finns på 1.våningen i närheten av Telia butiken (avgiftsbelagd, fungerar genom att ringa) samt på 2.våningen bredvid restaurang VENN (avgiftsfri)

Skötrum

Skötrum finns i wc utrymmet på 2.våningen bredvid restaurang VENN

Kids Corner

Rewells Kids Corner ligger bredvid the Body Shop. Lekplatsen, som renoverades 2020 är en ekologisk, ren och säker plats där barnen tycker om att leka. Strukturer är gjorda av finsk björkplywood och gran. Golvet är en icke-allergiframkallande matta gjord av återvunnet material. Leksakerna är huvudsakligen i trä och beläggningarna i leksakerna och strukturerna är giftfria. Leksaksvalet är gjort så att det finns mycket att leka med för alla åldrar från småbarn till förskola. Dessutom rengörs leksakerna helt kemikaliefritt.

Bankautomater

1.våningen: Bredvid Kids Corner finns TalletusOtto-automat. TalletusOtto är en automat, som ger möjlighet att insätta sedlar och mynt till kontot som är anslutet till ditt bankkort. Från samma automat får du också de bekanta Otto-automatens tjänster: kontantuttag, kontosaldo och transaktioner.
2.vången: Otto automat bredvid Magokoro


Parkering

Köpcentret är i direkt anslutning till Torgparkering som är belägen under Vasa salutorg. I parkeringshallen finns över 800 parkeringplatser i två våningar. Det finns även nio laddningspunkter för elbilar. Läs mera om parkeringen här.

WC

Gratis unisex WC utrymmen finns på 2.våningen, bredvid restaurang VENN

Wi-Fi

I Rewells allmänna utrymmen finns gratis trådlöst internet, som du kan använda fritt under shoppingen.


Hotell

I Rewell finns Original Sokos Hotel Vaakuna. Hotellets ingång är vid Övre torgets sida vid B-dörren.


Hinderfrihet

Köpcentret Rewell är ett hindersfritt köpcentrum. Våra kunder med nedsatt rörlighet och de som rör sig med barnvagn har lätt att röra sig i köpcentrets breda korridorer, 2.våningen tar man sig till med en rymlig hiss och Rewell har två handikappanpassade kundtoaletter, en på varje våning. Genom att uppvisa identitetsbevis lånar vi ut en rullstol i köpcentret för att underlätta ärendena. Rullstolen kan lånas från Rewells info, Studio Ticket 2.våningen.

Husdjur

Tyvärr är hundar och andra husdjur inte tillåtna i köpcentret Rewell annat än i arbetsuppgift (t.ex. ledarhundar) eller i famnen / transportbur.


Posti och SmartPost – pakettjänst


Posten hittar du på 2.våningen i Sales utrymmen. Postens paketautomater finns även på 2.våningen i närheten av Sale.

Ota yhteyttä