Palvelut kävijöille

Kauppakeskus Rewellin info:

Studio Ticket
Rewell Centerin 2. kerros,
puh. +358 (0)6 317 6514 / +358 (0)50 325 5995

Infopisteeltä voit myös:
– Noutaa veloituksettoman kasvomaskin shoppailun ajaksi
– Kysyä löytötavaroita
– Lainata henkilötietoja vastaan pyörätuolin

Inva-WC

Esteetön WC-tila sijaitsee 1. kerroksessa Telia kaupan läheisyydessä (maksullinen, toimii puhelinsoitolla) sekä 2. kerroksessa ravintola VENN:in vieressä (maksuton).

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone sijaitsee wc-tiloissa, 2. kerroksessa ravintola VENN:in vieressä.

Kids Corner

Rewellin Kids Corner sijaitsee the Body Shopin vieressä. Vuonna 2020 uusitu leikkipaikka on ekologinen, puhdas ja turvallinen paikka, jossa lapset viihtyvät leikiten. Leikkipaikan rakenteet valmistetaan suomalaisesta koivuvanerista sekä kuusesta. Lattia on allergisoimatonta kierrätysmateriaaleista valmistettua mattoa. Lelut ovat pääosin puuta ja pinnoitteet leluissa ja rakenteissa ovat myrkyttömiä. Leluvalikoima on suunniteltu siten, että leikittävää riittää taaperoikäisestä esikouluikäiseen asti. Lelujen puhdistusmenetelmä on lisäksi täysin kemikaaliton.

Pankkiautomaatit

1. kerros: Kids Cornerin vieressä TalletusOtto-automaatti. TalletusOtto on automaatti, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti tarjoaa myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.
2. kerros: Magokoron vieressä Otto-automaatti

Pysäköinti

Kauppakeskukseen on suora yhteys Vaasan Kauppatorin alla olevan ToriParkin ylätasolta, laitoksessa on yli 800 pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa. Toriparkissa on myös sähköautojen latauspiste (yhdeksän latauspaikkaa). Lue lisää pysäköinnistä.

WC

Maksuttomat unisex WC-tilat löytyvät 2. kerroksesta, ravintola VENN:in vierestä.

Wi-Fi

Rewellin yleisissä tiloissa on ilmainen langaton verkko, jota voit käyttää rajattomasti shoppailun lomassa.

Hotelli

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee Rewellissä. Hotellin sisäänkäynti on Ylätorin puolella B-ovella.

Esteettömyys

Kauppakeskus Rewell on esteetön kauppakeskus. Liikuntarajoitteisten ja lastenvaunujen kanssa liikkuvien asiakkaidemme on helppo liikkua kauppakeskuksen leveillä käytävillä, 2. kerrokseen pääsee tilavalla hissillä ja Rewellistä löytyy 2 inva-wc:tä, yksi molemmista kerroksista. Henkilötietojasi vastaan lainaamme myös pyörätuolin kauppakeskuksessa asiointia helpottamaan. Pyörätuolin voi lainata Rewellin infosta, Studio Ticketistä 2. kerroksesta.

Lemmikit 

Koirat ja muut lemmikit eivät valitettavasti voi tulla kauppakeskus Rewelliin muutoin kuin työtehtävissä (esim. opaskoirat) tai sylissä/kuljetuskopassa kannettuina.

Posti ja SmartPost –pakettipalvelu

Posti sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa, Salen tiloissa. Postin pakettiautomaatit löytyvät myös 2. kerroksesta Salen läheisyydestä.

Lakea avainautomaatit

Sijaitsevat E-sisäänkäynnin läheisyydessä kauppakeskus Rewellin 1. kerroksessa. Pohjakartta. Lakea Oy:n avainautomaatista voit noutaa Lakean vuokra-asuntojen avaimia. Lisätietoja www.lakea.fi.

VOAS Smartbox

Sijaitsee E-sisäänkäynnin läheisyydessä kauppakeskus Rewellin 1. kerroksessa. Pohjakartta.

Ota yhteyttä