Avaa Pop up -liike Vaasaan Rewelliin

Etsitkö Pop up-liiketilaa Vaasan parhaalta paikalta?

Onko tavoitteenasi kasvattaa myyntiä ja näkyvyyttä, saavuttaa uusia kohderyhmiä tai testata uusia tuotteita tai uutta liikeideaa?

Väliaikaisen Pop up –liikkeen perustaminen on edullinen ja tehokas tapa saada asiakkaissa aikaan vipinää. Kauppakeskus Rewell tarjoaa lyhytaikaisesti vuokralle useita eri kokoisia liiketiloja. Autamme mielellämme löytämään tarpeisiisi sopivan Pop up –liiketilan. Tutustu liiketiloihin ja varaa tila käyttöösi!

Kaikki Pop up tilamme ovat vuokrattavissa 1 vrk-2 kk.

Vuokraan kuuluu alkusiivous, käyttösähkö sekä mahdollisuus osallistua kauppakeskuksen yhteismarkkinointiin ja kampanjoihin. Kauppakeskus Rewellissä vierailee vuosittain n. 3 miljoonaa kävijää. Lisäksi kauppakeskuksesta on suora yhteys Vaasan Toriparkkiin, missä on 827 parkkipaikkaa.

Liiketila 122 1. krs 70,5m2

Katso sijainti pohjakartasta

Erinomaisella sijainnilla Rewellin 1. kerroksessa. Viereisissä liiketiloissa H&M, Specsavers ja Jack & Jones. Liiketilassa on sosiaalitilat.

Ota yhteyttä!

Liiketila 141 1. krs 143,5 m2

Katso sijainti pohjakartasta

Erinomaisella sijainnilla Rewellin 1. kerroksessa kauppakeskuksen keskusaukion laidalla. Viereisissä liiketiloissa Emotion ja Aukia Brand Store. Liiketilassa on sosiaalitilat.

Ota yhteyttä!

Liiketila 207D 2. krs 218 m2

Katso sijainti pohjakartasta

Kauppakeskuksen 2. kerroksessa sijaitseva valoisa, isoilla lasipinnoilla varustettu liiketila. Viereisissä liiketiloissa mm. naistenvaateliike Avocas ja Flying Tiger Copenhagen. Liiketilassa ei ole sosiaalitiloja.

Ota yhteyttä!

Liiketila 224 2. krs 274 m2

Katso sijainti pohjakartasta

Rewellin 2. kerroksessa sijaitseva liiketila vilkkaan D-sisäänkäynnin sekä Salen ja Postin läheisyydessä. Liiketilasta on kulku suoraan katutasoon Raastuvankadulle D-sisäänkäynnin kautta. Liiketilassa on isot lasipinnat ja sosiaalitilat.

Ota yhteyttä!

Liiketila 226 2. krs 80 m2

Katso sijainti pohjakartasta

Kauppakeskuksen 2. kerroksessa, isot lasipinnat avautuvat näkyvästi Rewellin 1. kerroksen keskusaukiolle. Viereisissä liiketiloissa Suomalainen kirjakauppa ja pelien erikoisliike Pelimies. Liiketilassa ei ole sosiaalitiloja.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko Pop up -tiloistamme?

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja varataan paras tila liiketoiminnallesi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteyshenkilö*
PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV