Öppna en Pop up -butik i Rewell, Vasa

Letar du efter ett Pop-up affärsutrymme på bästa platsen i Vasa?

Är ditt mål att öka försäljning och synlighet, nå nya målgrupper eller testa nya produkter eller en ny affärsidé?

Att skapa en tillfällig popup-butik är ett prisvärt och effektivt sätt att skapa spänning hos kunderna. Köpcentrum Rewell erbjuder korttidsuthyrning av flera affärslokaler i olika storlekar. Vi hjälper dig gärna att hitta en Pop-up-butik som passar dina behov. Kolla in affärslokalen och reservera platsen för ditt bruk!

Alla våra popup-platser finns att hyra i 1 dag-2 månader.

I hyran ingår förstastädning, bruksel och möjlighet att delta i köpcentrets gemensamma marknadsföring och kampanjer. Cirka 3 miljoner besökare besöker köpcentret Rewell varje år. Dessutom har köpcentret en direkt anslutning till Vasa Torgparkering, där det finns 827 parkeringsplatser.

Affärsutrymme 122 våning 1, 70,5m2

Se platsen på bottenkartan

I ett utmärkt läge på 1: a våningen i Rewell. H&M, Specsavers och Jack & Jones i de intilliggande affärslokalerna. Affärslokalerna har sociala utrymmen.

Ta kontakt!

Affärsutrymme 141 våning 1, 143,5 m2

Se platsen på bottenkartan

Med ett utmärkt läge på 1:a våningen i Rewell, i utkanten av köpcentrets centrala torg. Emotion och Aukia Brand Store i intilliggande affärslokaler. Affärslokalerna har sociala utrymmen

Ta kontakt!

Affärsutrymme 207D, plan 2, 218 m2

Se platsen på bottenkartan

Ljus affärslokal med stora glasytor belägen på 2:a våningen i köpcentret. I de intilliggande affärslokalerna, t.ex. damklädesbutik Avocas och Flying Tiger Copenhagen. Det finns inga sociala utrymmen i affärslokalerna.

Ta kontakt!

Affärsutrymme 224 våning 2, 274 m2

Se platsen på bottenkartan

Utrymmet ligger på andra våningen i Rewell, nära den livliga D-entrén samt Sale och Posti. Från butiken är det direktåtkomst till gatuplanet via infart D till Rådhusgatan. Affärsytan har stora glasytor och sociala utrymmen.

Ta kontakt!

Affärsutrymme 226, plan 2, 80 m2

Se platsen på bottenkartan

På 2:a våningen i köpcentret öppnar sig stora glasytor synligt mot det centrala torget på 1:a våningen i Rewell. I de intilliggande affärslokalerna finns Suomalainen Kirjakauppa och en specialiserad spelbutik, Pelimies. Det finns inga sociala utrymmen i affärslokalerna.

Ta kontakt!

Blev du intresserad av våra pop up-utrymmen?

Skicka ett meddelande via kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt och reserverar det bästa utrymmet för ditt företag.

*” anger obligatoriska fält

Kontaktperson*
DD punkt MM punkt ÅÅÅÅ
DD punkt MM punkt ÅÅÅÅ