Meeting point

Kauppakeskus Rewellin aukiolle on avattu uusi kohtaamispaikka, Meeting Point ja samalla aukio on saanut uuden nimen Viljon aukio – Viljos torg – Viljo’s square. Minuutti Meeting Pointilla voi myös yllättää! Koodin skannaus on pääsylippusi Rewellin jatkuvasti päivittyviin kilpailuihin, arvontoihin ja tarjouksiin.

Meeting pointin, joka on samalla kello, tarkoituksena on toimia kohtaamispaikkana, johon on helppo solmia tapaaminen ystävien kanssa. Rewellin ja Viljon aukion sijainti aivan keskeisellä paikalla Vaasan keskustassa oli hyvin luonnollinen paikka uudelle kohtaamispaikalle.

Rewellin aukio on puolestaan nimetty Vaasan Keskuskorttelin suunnittelijan, arkkitehti Viljo Revellin mukaan. Uudella nimellä haluamme antaa hienolle aukiollemme arvokkaan nimen ja näin kunnioittaa Viljo Revellin perintöä.

Meeting pointin alla olevaan lattiateippaukseen on merkitty kaikki kauppakeskusta ympäröivät kadut. Kadunnimiä on mukava tutkia samalla, kun odottelee ystävää ”Rewellin kellon alle”.

Meeting pointin suunnittelusta on vastannut mainostoimisto Morgan Digital ja Meeting pointin suunnittelussa on huomioitu kauppakeskus Rewellin uusi, syksyllä 2020 julkaistu uusi visuaalinen ilme.

Meeting pointin alle pylvääseen on myös kiinnitetty QR-koodi. QR-koodin skannaamalla voi osallistua Rewellin uuteen markkinointitempaukseen, jossa tasaisin väliajoin arvotaan huikeita palkintoja.