Rewell banneri (22)

En Härlig Jul från Rewell!

Köpcentrum Rewell med sina butiker önskar alla som väntar på julen välkomna på shopping. Kom och njut av julstämningen, träffa jultomten och hitta de bästa…

Nyheter

Öppettider under julen

Butikerna i köpcentret har särskilda öppettider under julen. Se nedantill öppethållningstiderna för våra butiker under söndagarna före jul. Affärer Sö 27.11. Sö 4.12. Sö 11.12….

FioLi pop up

FioLi Pop up i Rewell (vån. 1) 17.11.-8.12.2022 Hos oss hittar du bekväma och välsittande kläder som sprider glädje till alla kvinnor, S-4XL. Välkommen att…

Rewell goes 2nd hand

Sustainable Shopping @Rewell Rewell goes 2nd hand loppisevenemang ordnas i Rewell söndagarna 6.11.2022-28.5.2023. Välkommen att sälja och köpa second hand varje söndag* kl. 11-18 på…

Spacehub

Den privata och tysta arbetsytan Spacehub har öppnat i Rewell på 1:a våningen. Spacehub är en modern arbetsplats och mötesplats designad för distans- och livemöten….

Bekanta dig med vad Rewell har att erbjuda

Alla julens gåvor under samma tak!

Varje morgon innan köpcentret öppnar, besöker Tähtife Rewell. Hon tänder alla vackra julljus och trollar fram julen i alla härliga affärer. Lite magi av Tähtifen och våra fantastiska affärer får allas julklappsönskningar uppfyllda. Köpcentret Rewell – alla julens gåvor under samma tak!

 

Rewell ny logo!

En ny pampig logo har installerats på taket till Vasas landmärke, köpcentrum Rewell. Se på videon hur byte och installationen av ljusskylten gick! Logon på taket är vit i mörkret och svart i dagsljus, har du redan varit och sett den?

Köpcentrum Rewell

I hjärtat av Vasa ligger köpcentret Rewell där du hittar mer än 50 olika butiker och tjänster för även de mest krävande smakerna. För att inte glömma hotellet och det läckra smakupplevelserna. Rewell är ett landmärke för shopping med goda förbindelser. Vi ses i Rewell!

R2