Rewell uudistuu – Rakennamme entistä viihtyisämpää kauppakeskusta

Rewellissä on käynnistetty kauppakeskuksen yleisten sisätilojen uudistustyöt. Uusi tilakonsepti on luotu tarjoamaan kävijöille elämyksellisiä kokemuksia, jossa on tilaa ostoksille, rentoutumiselle ja monenlaisille tapahtumille. Pintamateriaaleja uudistamalla sekä lisäämällä viher- ja istuinalueita, tavoitteena on luoda entistä viihtyisämpi ja inspiroivampi Rewell. Hankkeen aikataulu kattaa kevääseen 2024 saakka. 

Rewell on Pohjanmaan suurin kauppakeskus ja se houkuttelee kävijöitä kaikista ikäryhmistä ja myös ympäröivistä maakunnista. Kattavien palveluiden lisäksi avainasemassa ovat jatkossakin elämyksellisten ja monipuolisten tapahtumien tuottaminen.

”Kävijämäärämme ovat kasvusuunnassa, Rewellin toimitusjohtaja Susanna Spak kertoo. Uudistumalla luomme mahdollisuuksia myös uudenlaisiin palvelukonsepteihin. Meille on tärkeää, että vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin, kun suunnittelemme tulevaisuutta. Rewellin kehittäminen on myös tärkeä osa Vaasan ja ydinkeskustan vetovoimaisuuden edistämistä.” 

Liikkeet, ravintolat ja kahvilat palvelevat asiakkaitaan normaalisti koko projektin ajan. 

”Olemme aikatauluttaneet meluisammat rakentamisen vaiheet niin, että ne häiritsevät mahdollisimman vähän asiakkaitamme ja henkilökuntaamme. Myös kauppakeskuksen siisteydestä ja ilman laadusta pidetään tarkkaan huolta koko urakan ajan, Susanna Spak summaa.” 

Uudistus on aloitettu ensimmäisen kerroksen Viljon aukiosta. 

Remontointi etenee vaiheittain ja rakentamisen ensimmäinen vaihe päättyy hyvissä ajoin ennen joulunavausviikonloppua. Viljon aukiolta siirrytään Rewellin A-sisäänkäynnin aulaan, liukuportaiden ympäristöön. Hankkeen toisessa vaiheessa, joka käynnistyy heti vuoden vaihteen jälkeen, käydään läpi liiketilojen edustoja ja siirrytään kohti kauppakeskuksen eteläistä osaa. Samoihin aikoihin käynnistyy myös uuden Sokoksen liiketilojen rakentaminen.

 Tervetuloa Rewelliin!