Tom Yum Thai

Tom Yum Thai on avannut ovensa Rewelliin, parempana ja suurempana kuin koskaan! 🤩 Ravintola on todellinen makuparatiisi, josta on upeat näkymät niin Hovioikeudenpuistikolle kuin Raastuvankadulle.

Ravintolan omistaja Xiaoling Yu kertoo, että erilaisten kastikkeiden, sushin ja vihannesten lisäksi vaasalaisille esitellään kokonaan uusia ruokia.

– Meiltä saa nykyään esimerkiksi Teppanyakia, johon asiakkaat saavat itse valita proteiininsa ja mausteensa, minkä jälkeen kokkimme valmistavat ruoan asiakkaan edessä, Xiaoling kertoo.

Lisäksi ravintolan valikoimaan kuuluu nuudelikeittobaari, jossa asiakas saa itse valita nuudelinsa ja täytteensä annokseen, jolloin asiakas saa juuri haluamansa annoksen. 🍜

– Lähitulevaisuudessa tarjoamme myös hotpotteja tietyissä pöydissä, sekä mahdollisuuden grillata itse omaa ruokaa pöydässä.

Tom Yum Thai suunnittelee myös laajentavansa ravintolaa Hovioikeudenpuistikon esplanadin puoleiselle terassille. Lisäksi suunnitelmissa on tarjota asiakkaille alkoholijuomia, ja viinihyllynkin paikka on jo päätetty.

– Lämpimästi tervetuloa meille.