Handla säkert i Rewell

Bästa kund,

I köpcentret finns gott om utrymme. När du besöker köpcentret rekommenderar vi användning av ansiktsmask enligt myndigheternas rekommendation.

Du kan hämta en gratis ansiktsmask från Studio Ticket, på köpcentrets 2.våning. 1 st/kund (må-fre kl. 10-13; 14-17.30). Masker kan även köpas från flera av våra butiker så som Sale, Laukkutalo, Life, Avocas och Flying Tiger Copenhagen.

Kom ihåg att tvätta dina händer både före och efter ett besök i köpcentret. Vi har också placerat ut desinficerings automater vid varje ingång i Rewell Center. Om du nyser, använd näsduk eller nys i ärmen. Håll även alltid tillräckligt med avstånd till övriga kunder och personal.

Hälsan och säkerheten hos köpcentrets kunder och personal är det viktigaste och vi följer aktivt myndigheternas information och direktiv för att förhindra spridning av coronaviruset. Städningen och desinficeringen av Rewell Centers allmänna utrymmen har ytterligare intensifierats och vi uppmanar till god handhygien och att följa instruktioner för hur man hostar och nyser rätt. Tack för ditt samarbete.