Julbelysningen tänds igen i Rewell

Den stämningsfulla julbelysningen i Köpcentret Rewell tänds under julöppningen den 19-20.11 Köpcentrets mäktiga julbelysning har förnyats 2019 och då tog man i beaktande också energisparandet i samband med julbelysning. I belysningen används led-lampor som har en lång livslängd med den bästa möjliga belysningsteknik som finns för tillfället.

Köpcentret Rewell är också med i hela Finlands energibesparingstalko. ”Vi vill erbjuda vasaborna julstämning under årets mörkaste tid med uppiggande julbelysning. Julbelysningen är dock på endast under Köpcentret Rewells öppethållningstider må-lö kl 8-21, sö 10-21,” säger köpcentrets verkställande direktör Susanna Spak.

Att spara på energi har varit vardag länge i Köpcentret Rewell. Sparåtgärder har funnits redan före energikrisen. År 2017 förverkligades ett energiprojekt där största delen av kvarterets byggnadsteknik förnyades och blev mera energieffektivt. Köpcentret har också skrivit under ett energisparandeavtal där målsättningen är att uppnå energisparande på 7,5 % fram till år 2025. Under 2018 har också nästan alla lampor i de allmänna utrymmen i Köpcentret Rewell bytts ut till energisparande led-lampor.

Keiju

Julöppning 19-20.11

Kom och njut av julstämningen, träffa jultomten och hitta affärernas bästa julklappstips. Kom och se Rewells vackra julbelysning tändas! Gratis parkering i Torparkeringen 19.-20.11. Se…