Back to School Rewell

Starta vardagen och nya hobbyer på Rewells Back to School-evenenmang 13.8. kl. 11-15!

Vasa idrottsklubbar uppträder under detta gratis evenemang.

I programmet bl.a Tanssikoulu Kipinäs juniorer med deras hip hop dansföreställning kl 12 samt Wasa Uniques gymnastikföreställningar kl 11.30 och 13.00. Dessutom Wasa Uniques hinderbana i
köpcentret, SB Vaasas prickskott och skottmätning, Kiistos volleybollags aktivitetspunkt och en massa annat.

Välkomna att bekanta er med hobbymöjligheter för barn och ungdomar. Dessutom flertalet aktuella erbjudanden i Rewells affärer.

VR-spel

Kom och testa på VR-spel på 1.våningen i köpcentret 13.8. kl. 11-15.

Det är gratis att pröva, ca 3-5min/upplevelse.

Delta i lotteri

Delta i Back to School lotteriet på Rewells Meeting Point. Du kan vinna Torgparkeringens prepaid-kort, värde 50€. Vi lottar ut 3 kort. Bestäm träff vid mötespunkten under Rewell klockan, skanna koden och delta i utlottningen före 14.8. Vinsten lottas ut vecka 33.

Med i evenemanget:

 

 

 

Med Dansskolan Kipinäs poäng kan du delta i en utlottning och vinna ett presentkort till Kipinä! Vår instruktör ger dig information om våra aktiviteter och en gratis provkupong för Kipinä! Hiphopdansföreställning av Kipinän Juniors kl 12.00.

 

 

Välkommen att bekanta dig med Wasa Uniques verksamhet. Wasa Uniques föreställningar kl 11:30 och 13:00. Truppgymnastik och barngrupp. Hinderbana för barn i affärsutrymmet på 2. våningen

 

 

Välkommen att bekanta dig med Kiistos volleybollverksamhet. På skärmen på vår punkt kan du se videoklipp från Juniorernas träning. Träningstiderna för startsäsongens grupper visas också. I affärsutrymmet på 2. våningen kan du spela volleyboll med Juniorerna med ballonger eller slänga bollen i korgen etc. Du kan också ta en selfie med lagets spelare, tagga dem på Instagram och du kan vinna ett pris. På evenemanget säljs säsongskort till damernas division-1 hemmamatcher till bra priser. Erbjudandet gäller endast på evenemangsdagen!

 

 

 

Välkommen att lära bekanta dig med SB Vasas verksamhet. I Rewell ordnar SB Vasa precisionsskott och ett dragradartillfälle med en egen punkt.

 

 

Välkommen att bekanta dig med WCV Cheerleaders aktiviteter

 

 

Välkommen att bekanta dig med Vasa Sport Juniors verksamhet.

 

 

 

Välkommen att bekanta dig med Vaasa telinetaitureidens verksamhet.

 

 

Välkommen att bekanta dig med Vasa simklubbs verksamhet, på vår punkt kan du bekanta dig med verksamheten på våra simskolor och tävlingssim i Vasa och Laihia. Vi är Tähtiseura! ⭐️ På Tähtiseura utvecklas verksamheten ständigt. Tähtseura är säker och ansvarsfull.

 

 

Välkommen att bekanta dig med Wasa Team Skaters verksamhet. På vår punkt delar en giraff och ett lejon ut ballonger och presenterar verksamheten med hjälp av reklam och videopresentationer.

 

 

 

Välkommen att bekanta dig med Vaasan Salamas verksamhet.

 

 

Välkommen att bekanta dig med TaiKons och Kuula-institutets verksamhet. Kom och prata med oss så berättar vi gärna vilka hobbymöjligheter vi erbjuder. Du kan också delta i en konstverkstad.

 

 

 Presentation av Vasa 4H-föreningens verksamhet.

 

 

Välkommen att bekanta dig med scouternas verksamhet i Vasa.

 

 

Välkommen att bekanta dig med Royals Juniors verksamhet

 

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

 

 

 

Erbjudanden