Asioi Rewellissä turvallisesti

Hyvä asiakkaamme,

Kauppakeskuksessa on runsaasti tilaa asioida. Asioidessasi Rewellissä suosittelemme kasvomaskien käyttöä viranomaissuositusten mukaan.

Voit noutaa veloituksettoman kasvomaskin Studio Ticketistä, kauppakeskuksen 2. kerroksesta. 1 kpl/asiakas (ma-pe klo 10-13; 14-17.30). Maskeja voit hankkia myös useista liikkeistämme kuten Salesta, Laukkutalosta, Lifesta, Avoccaasta, Emotionista ja Flying Tiger Copenhagenista.

Muista myös pestä kätesi aina ennen kauppakeskuksessa asiointia ja sen jälkeen. Jokaisella sisäänkäynnillämme on myös käsien desinfiointiautomaatit. Jos sinua yskittää, suojaa suusi nenäliinalla tai hihallasi. Pidä myös aina riittävä välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme.

Kauppakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on tärkeintä ja seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotteita- ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rewellin yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään ja korostamme hyvää käsihygieniaa sekä yskimisestä annettuja ohjeita. Kiitämme yhteistyöstäsi.