Rewellin jouluvalot syttyvät

Kauppakeskus Rewellin tunnelmalliset jouluvalot syttyvät jälleen Vaasan keskustan ja kauppakeskuksen joulunavajaisiin 19.-20.11. mennessä. Kauppakeskuksen upeat jouluvalot uusittiin vuonna 2019 ja jo silloin kiinnitettiin huomiota niiden energiatehokkuuteen. Kauppakeskuksen jouluvaloissa käytetään pitkäikäisiä ledejä, jotka ovat parasta mahdollista valaistustekniikkaa tällä hetkellä.

Kauppakeskus Rewell on myös osaltaan mukana koko Suomen yhteisissä energiansäästötalkoissa. Haluamme tarjota vaasalaisille joulutunnelmaa ja piristystä pimeään aikaan jouluvalojen avulla, mutta kauppakeskuksen energiatehokkaat jouluvalot ovat tänä vuonna päällä ainoastaan Rewellin aukioloaikoina ma-la klo 8-21, su klo 10-21.

Energiatehokkuus on ollut Rewellissä arkipäivää jo pitkään, sillä säästötoimia on tehty jo ennen nykyistä energiakriisiä. Kauppakeskuksessa toteutettiin vuonna 2017 energiatehokkuushanke, jonka seurauksena suurin osa korttelin talotekniikasta uusittiin energiatehokkaammaksi. Kauppakeskus on sitoutunut energiansäästösopimukseen, jonka tavoitteena on 7,5 % energiasäästöt vuoteen 2025 mennessä. Vuoden 2018 aikana uusittiin myös lähes kaikki yleisten tilojen valaisimet led-valoiksi.

Keiju

Joulunavaus 19.-20.11.

Tule nauttimaan kauppakeskuksen jouluisesta tunnelmasta, tapaa joulupukki ja löydä liikkeiden parhaat lahjavinkit. Rewellin ihanat jouluvalot syttyvät! Ilmainen pysäköinti Toriparkissa 19.-20.11. Katso liikkeidemme aukioloajat joulunavauksen aikana…