Ihana Joulu Rewellistä!

Kauppakeskus Rewell liikkeineen toivottaa joulun odottajat tervetulleiksi ostoksille. Tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta, tapaamaan joulupukkia ja löydä liikkeiden parhaat lahjavinkit. Kauppakeskus Rewellistä hankit kaikki joulun lahjat saman katon alta. 

Joulupukki Rewellissä

Joulupukki vierailee Rewellissä joulukuun viikonloppuina. Lapsilla mahdollisuus yhteiskuvaan joulupukin kanssa.

La 10.12. klo 11-15

La 17.12. klo 11-14

Onnenpyörä

Pyöräytä onnenpyörää Rewellin Viljon aukiolla lauantaina 10.12. klo 11-15!

Onnenpyörässä jouluisia palkintoja, kaikki voittavat! Vapaa pääsy.

Sussu Erkinheimo

Upeaäänisen TVOF-voittaja Sussu Erkinheimon joululauluja kuullaan Rewellissä 17.12. klo 14.

Vapaa pääsy. Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan!

Sulvan puhallinorkesteri

Sulvan puhallinorkesteri joht. Asko Hiipakka, esittää viihteellistä puhallinmusiikkia joulunodotukseen kauppakeskus Rewellissä 3.12. klo 13. Tervetuloa, vapaa pääsy.

Rewell goes 2nd hand

Rewell goes 2nd hand on uusi kirpputoritapahtuma Rewellissä sunnuntaisin klo 11-18. Tervetuloa myymään ja ostamaan second handia! Kirppis ennen joulua 4.12., 11.12. ja 18.12. Lisätietoja https://www.rewell.fi/rewell-goes-2nd-hand/

Joulukisa

Jouluarvonta Meeting pointilla ja Rewellin some-kanavissa! Skannaa koodi Rewellin kellon alla ja osallistu arvontaan. Palkintona 100 € lahjakortti vapaavalintaiseen Rewellin liikkeeseen.

Triplaa mahdollisuutesi ja osallistu kilpailuun myös Facebookissa ja Intagramissa. Kilpailuaika 15.11.-31.12. Voittajille ilmoitetaan viikolla 2.

FioLi pop up

FioLi Pop up Rewellissä (1. krs) 17.11.-8.12.2022

Meiltä löytyy ihastuttavia ja mukavantuntuisia vaatteita, jotka tuovat iloa kaikille naisille, koot S-4XL. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme: www.fioli.fi/fi

Tartu tilaisuuteen, valikoidut juhlahousut -20%!

PALVELEMME:
Arkisin 11-17
La 10-14

Dolce Vita Design pop up

Dolce Vita Design & Björklund pop up Shop Rewellin 1. kerroksessa 25.11.-22.12.

Dolce Vita Designin valikoimissa trendikkäitä ja laadukkaita Suomessa käsintehtyjä lastenvaatteita. Lisäksi by Björklund-tuotteita.

Joulushoppaile myös sunnuntaisin

Joulushoppaile Rewellissä – myös sunnuntaisin. Ihanat liikkeemme ja ravintolamme palvelevat sinua myös sunnuntaisin, kurkkaa liikkeiden sunnuntaiaukioloajat täältä.

Liikkeiden joululahjavinkit

Rewellistä löydät laajan valikoiman erikoisliikkeitä, ketjuliikkeiden myymälöitä ja erilaisia palveluntarjoajia, jotka mahdollistavat kaikkien joululahjatoiveiden täyttymisen. Skrollaa sivun alalaitaan ja tutustu liikkeiden vinkkeihin tai klikkaa tästä.

Jouluntaikaa Rewellissä

Joka aamu, ennen kauppakeskuksen aukeamista, Tähti-keiju vierailee Rewellissä. Hän sytyttää kauniit jouluvalomme ja taikoo joulun kaikkiin ihaniin liikkeisiin. Ripaus Tähti-keijun taikaa sekä upeat liikkeemme saavat kaikkien joululahjatoiveet täyttymään. Tervetuloa tunnelmoimaan ihanien jouluvalojemme alle ja ottamaan joulun parhaat kuvat selfie-joulupallossamme. Katso video täältä.

Joululahjavinkit