Back to School Rewell

Starttaa arki ja uudet harrastukset Rewellin Back to School –tapahtumassa 13.8. klo 11-15!

Vaasan urheiluseurat esittäytyvät ilmaisessa tapahtumassa.

Ohjelmassa mm. Tanssikoulu Kipinän  junioreiden hip hop tanssiesitys klo 12 sekä Wasa Uniquen voimisteluesitykset klo 11.30 ja 13.00. Lisäksi kauppakeskuksessa on Wasa Uniquen temppurata, SB Vaasan tarkkuuslaukaus ja vetotutka, Kiiston lentopallojoukkueen aktiviteettipiste sekä paljon muuta.

Tervetuloa tutustumaan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksiin! Lisäksi Rewellin liikkeissä paljon ajankohtaisia tarjouksia!

VR-pelit

Tule kokeilemaan Vireltekin VR-pelejä kauppakeskuksen 1. kerrokseen 13.8. klo 11-15.

Pelaamisen kokeilu on ilmaista, noin 3-5 min/elämys.

Osallistu arvontaan

Osallistu Back to School arvontaan Rewellin Meeting Pointilla. Voit voittaa Toriparkin Prepaid-kortin, arvo 50 €/kpl. Kortteja arvotaan 3 kpl. Sovi treffit kohtaamispaikalle Rewellin kellon alle, skannaa koodi ja osallistu arvontaan 14.8. mennessä. Arvonta suoritetaan viikolla 33.

Tapahtumassa mukana:
Tanssikoulu Kipinän pisteellä voit osallistua arvontaan ja voittaa lahjakortin Kipinälle! Ohjaajaltamme saat tietoa toiminnastamme ja ilmaisen kokeilukupongin Kipinälle! Kipinän  junioreiden hip hop tanssiesitys klo 12.
Tervetuloa tutustumaan Wasa Uniquen toimintaan. Wasa Unique esitykset kl. 11.30 ja 13.00. Joukkuevoimistelua ja lapsiryhmä. 2. kerroksen liiketilassa temppurata lapsille.
Tervetuloa tutustumaan Kiiston lentopallon toimintaan. Pisteemme näyttöruudulta näkee videopätkiä junioreiden harjoituksista. Alkavan kauden ryhmien harjoitusajat ovat myös esillä. 2. kerroksen liiketilassa voit pelata ilmapalloilla lentopalloa junioreiden kanssa tai heittää palloa koriin yms. Voit myös ottaa selfien edustuksen pelaajan kanssa, tägätä instaan ja voit voittaa palkinnon. Tapahtumassa on myynnissä huippu edullisesti kausikortteja naisten 1-sarjan kotipeleihin. Tarjous voimassa vain tapahtumapäivänä!
Tervetuloa tutustumaan SB Vaasan toimintaan. SB Vaasa järjestää Rewellissä tarkkuuslaukaus ja vetotutka mahdollisuuden omalla pisteellä.
Tervetuloa tutustumaan WCV Cheerleadereiden toimintaan.
Tervetuloa tutustumaan Vaasan Sportin junioreiden toimintaan.
Tervetuloa tutustumaan Vaasan telinetaitureiden toimintaan.
Tervetuloa tutustumaan Vaasan uimaseuran toimintaan, pisteellämme pääset tutustumaan uimakoulujemme ja kilpauinnin toimintaan Vaasassa ja Laihialla. 
 Me olemme Tähtiseura! ⭐️ Tähtiseurassa toimintaa kehitetään jatkuvasti. Tähtiseura on turvallinen ja vastuullinen.
Tervetuloa tutustumaan Wasa Team Skatersin toimintaan. Pisteellämme kirahvi ja leijona jakavat ilmapalloja ja esittelevät toimintaa mainosten ja videoesitysten avulla.
Tervetuloa tutustumaan Vaasan Salaman toimintaan.
Tervetuloa tutustumaan Taikonin toimintaan.
Vaasan 4H -yhdistyksen toiminnan esittelyä.  
Tervetuloa tutustumaan Vaasalaiseen partiotoimintaan.
Tervetuloa tutustumaan Royals Juniors ry:n toimintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tarjoukset