Asiakastiedote

Hyvä asiakkaamme,

Kauppakeskus Rewell on avoinna normaalisti. Palvelemme ma-la klo 8-21, sunnuntaisin ja pyhinä 10-21. Osalla liikkeistämme saattaa kuitenkin toistaiseksi olla poikkeuksia aukioloajoissa. Sale ja Postin palvelupiste ovat avoinna normaalisti. Tarkista liikkeiden ja ravintoloiden aukioloajat kotisivuiltamme www.rewell.fi.

Kauppakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on tärkeintä ja seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotteita- ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rewellin yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään ja korostamme hyvää käsihygieniaa sekä yskimisestä annettuja ohjeita.

Muista pestä kätesi aina ennen kauppakeskuksessa asiointia ja sen jälkeen. Jokaisella sisäänkäynnillämme on myös käsien desinfiointiautomaatit. Jos sinua yskittää, suojaa suusi nenäliinalla tai hihallasi. Pidä myös aina riittävä välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Voit noutaa kasvomaskin veloituksetta Studio Ticketistä, 1 kpl/asiakas (ma-pe klo 10-13; 14-17.30). Kiitämme yhteistyöstäsi.